#orange22-k1010

Область проєкту:
Квартира
Рік проекту:
2022
Місцезнаходження:
Вінниця
Про проєкт

Квартира у монохромній кольоровій гамі для молодої пари, які працюють віддалено та люблять проводити вечори у компанії друзів. Нашою задачею було вмістити в квартирі велику кількість побажань клієнта - окремий кабінет, кухня вітальня з обіднім розкладним столом для зустрічей з друзями, острівна частина кухні з барною стійкою, зручний диван з TV зоною та playstation, простора спальня та достатня кількість місць для зберігання.

Про клієнта

Ця молода сім'я має чіткі уявлення про те, яке повинно бути їхнє ідеальне житло. Вони хотіли створити простір, який відображатиме їхні потреби, уподобання та спосіб життя. Комфорт, затишок і практичність є основними аспектами, які вони прагнули втілити в кожному куточку квартири.

Важливою складовою їхнього житла є простір для роботи. Крім окремого кабінету, кожен куточок квартири облаштований розетками, щоб можна було працювати з будь-якої точки квартири.

Концепт

Мінімалістичне монохромне житло, акцент на простоті, прямих лініях та мінімальному використанні кольорів. У просторі переважають відтінки сірого та чорного, що створює відчуття спокою і гармонії.

У цьому проекті квартири кожна деталь була уважно продумана та гармонійно поєднана між собою, створюючи неповторну атмосферу затишку та комфорту. Інтер'єр віддзеркалює хобі та інтереси молодої пари та забезпечить їм простір для розвитку та відпочинку.

Дизайн

Відкрите планування квартири - це ключовий аспект проекту, що надає відчуття простору та свободи. Основні кольорові відтінки цього інтер'єру - темні сірі. Вони додають стильності та елегантності кожному приміщенню. Відкрите планування квартири створює відчуття простору та свободи.

В основній зоні  нам вдалося комфортно розмістити зону відпочинку з великим диваном, обідню зону із розкладним столом та кухню з барною стійкою.

Кухня тут достатньо маленька. Власники готують рідко, тому ми заощадили площу без шкоди для функціональності: плита на 2 конфорки, мікрохвильовка з ф-ією СВЧ та посудомийна машина нестандартного розміру.

Санвузол залишили розділеним за бажанням замовників. Кабінет також виконує функцію гостьової спальні, а у майбутньому легко трансформується у дитячу кімнату.

No items found.

Команда

Ми завжди зосереджені на:

  • створенні дизайнів, які привабливі не тільки на картинках, але й у реальному житті;
  • розробці інтер'єрів, які можуть бути успішно втілені в життя;
  • дотриманні всіх технологій ремонту, щоб забезпечити чудовий результат.
Історія Orange Studio почалась у 2013 році. Тоді в нас було двоє - засновник та  дизайнер.  А у 2019 році відбувся внутрішній землетрус. Нас перегорнуло з ніг на голову: почали зростати, створювати комплексні послуги, чітко розуміти, що хочемо давати наших клієнтам та який формат роботи нам точно не підійде.

Зараз:

Команда - найкраще, що в нас є!

Над вашим проєктом працюють: проджект-менеджер, дизайнери різних напрямків та компетенцій, будівельні бригади та керівники відділів. Всі розробляють реалістичний інтер'єр ДЛЯ ВАС, а не гарну картинку для нашого портфоліо.
No items found.

Давайте разом створимо

інтер’єр/дизайн-проєкт під ключ

Залишайте контакти та менеджер з вами зв'яжеться

+38
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.