#orange23-1110

Область проєкту:
Квартира
Рік проекту:
2024
Місцезнаходження:
Вінниця
Про проєкт

Квартира у місті Вінниця, площею 55,6 кв.м. Проєкт розроблений з урахуванням усіх вимог і побажань клієнтів, забезпечуючи оптимальне використання простору і створення затишної атмосфери.

Про клієнта

Клієнти – молода пара без дітей, яка цінує комфорт, функціональність і естетику. Вони прагнули створити світлий, легкий інтер'єр, що відображає їх стиль життя і надає відчуття спокою та гармонії.

Концепт

Основною ідеєю цього інтер'єру є створення світлого, легкого і затишного простору. В інтер'єрі використані теплі кольори і м'які лінії, що сприяють відчуттю спокою та гармонії. Відсутність яскравих акцентів дозволяє зосередитися на деталях і текстурах, створюючи відчуття цілісності та витонченості.

Дизайн

Центральною частиною квартири є простора зона загального користування, що включає кухню, їдальню та вітальню. Відкрите планування дозволяє створити відчуття простору і свободи. Вітальня, поєднана з обідньою зоною, має м'які меблі нейтральних тонів, які забезпечують комфорт і гармонійно доповнюють загальний стиль.

Спальня, що слугує місцем для відпочинку і релаксації, відокремлена від загальної зони, забезпечуючи приватність і спокій. В спальні є робоче місце. 

Особливу увагу приділено декоративним елементам, які надають інтер'єру унікальності. Плитка тераццо використана не тільки на кухні, але й як декоративний елемент на стіні, що робить простір динамічним і стильним. Панелі під дерево, розташовані в різних частинах квартири, додають теплоти та затишку. Високі до стелі двері створюють ілюзію збільшення висоти приміщення, надаючи йому елегантності і витонченості.  Перегородка зі склоблоків, що розділяє гардеробну, не тільки функціональна, але й естетично приваблива.

No items found.

Команда

Ми завжди зосереджені на:

  • створенні дизайнів, які привабливі не тільки на картинках, але й у реальному житті;
  • розробці інтер'єрів, які можуть бути успішно втілені в життя;
  • дотриманні всіх технологій ремонту, щоб забезпечити чудовий результат.
Історія Orange Studio почалась у 2013 році. Тоді в нас було двоє - засновник та  дизайнер.  А у 2019 році відбувся внутрішній землетрус. Нас перегорнуло з ніг на голову: почали зростати, створювати комплексні послуги, чітко розуміти, що хочемо давати наших клієнтам та який формат роботи нам точно не підійде.

Зараз:

Команда - найкраще, що в нас є!

Над вашим проєктом працюють: проджект-менеджер, дизайнери різних напрямків та компетенцій, будівельні бригади та керівники відділів. Всі розробляють реалістичний інтер'єр ДЛЯ ВАС, а не гарну картинку для нашого портфоліо.
No items found.

Давайте разом створимо

інтер’єр/дизайн-проєкт під ключ

Залишайте контакти та менеджер з вами зв'яжеться

+38
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.