#orange23-b0320

Область проєкту:
Дім великий
Рік проекту:
2022
Місцезнаходження:
Вінниця
Про проєкт

Двоповерховий будинок площею 1100 квадратних метрів - це архітектурний шедевр, який втілює усі бажання та стиль життя його господарів. Він поєднує в собі витонченість, комфорт та індивідуальність.

Елементи українського орнаменту використовуються для надання національного колориту, не перевантажуючи візуально простір.

Тут поєднались природні мотиви, сучасні рішення, спокійна розкіш, що не підвладна часу.

Про клієнта

Клієнти мріяли про просторий, сучасний та затишний будинок, який відображав би їхні індивідуальність та стиль життя.

Головний поверх цього будинку вражає своєю величезною вітальнею. Це місце, де сім'я може збиратися разом, готувати разом та відзначати важливі події життя.

На другому поверсі розташовані спальні для дітей та господарів, кожна з яких оснащена власним санвузлом та гардеробом. Це дозволяє кожному члену сім'ї мати свій особистий простір та комфорт.

А для відпочинку душею та тілом у будинку є вражаюча спа-зона площею 150 квадратних метрів з басейном та хамамом.

Концепт

Концепція цього будинку базується на поєднанні сучасного дизайну з природними елементами.

Інтер'єр будинку відзначається мінімалістичним стилем, що створює відчуття простору та затишку.

В інтер'єрі додані елементи українського стилю, що надають інтер'єру тепла та національного колориту. Природні кольори створюють атмосферу спокою та гармонії.

Дизайн

Простора вітальня - серце будинку. Центральний елемент кімнати - камін. Вільне, динамічне поєднання декоративних панелей із темного дерева підкреслює зону відпочинку біля вогню з диванною групою та кавовим столиком, що стали центром тяжіння всієї кімнати. Завдяки другому світлу, приміщення виглядає просторим та об‘ємним, а природне освітлення протягом дня змушує інтер‘єр грати новими фарбами. Також із вітальні одразу можна потрапити на терасу із чудовим виглядом.

Спроектована функціональна кухня, особливостями якої є великий острів, що обʼєднаний з обіднім столом. Також ми вирішили відмовитись від верхніх шаф, щоб простота та візуальна чистота кухні підтримувала мінімалістичний концепт будинку.Гармонійне поєднання контрастних кольорів створює ефектний вигляд, а шпоновані фасади додають затишку.

Від зони вітальні кухня відокремлена розсувною скляною перегородкою.

Не забуваємо також про функціональність інтер‘єру. По всьому будинку розміщена приточно-витяжна система, для постійної циркуляції свіжого повітря. Для ефективного керування будинком встановлена система автоматизації "Розумний будинок".

No items found.

Команда

Ми завжди зосереджені на:

  • створенні дизайнів, які привабливі не тільки на картинках, але й у реальному житті;
  • розробці інтер'єрів, які можуть бути успішно втілені в життя;
  • дотриманні всіх технологій ремонту, щоб забезпечити чудовий результат.
Історія Orange Studio почалась у 2013 році. Тоді в нас було двоє - засновник та  дизайнер.  А у 2019 році відбувся внутрішній землетрус. Нас перегорнуло з ніг на голову: почали зростати, створювати комплексні послуги, чітко розуміти, що хочемо давати наших клієнтам та який формат роботи нам точно не підійде.

Зараз:

Команда - найкраще, що в нас є!

Над вашим проєктом працюють: проджект-менеджер, дизайнери різних напрямків та компетенцій, будівельні бригади та керівники відділів. Всі розробляють реалістичний інтер'єр ДЛЯ ВАС, а не гарну картинку для нашого портфоліо.
No items found.

Давайте разом створимо

інтер’єр/дизайн-проєкт під ключ

Залишайте контакти та менеджер з вами зв'яжеться

+38
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.